Welkom,

Creatief zijn met lokale seizoensgebonden keuken, dat is wat mij uit mijn bed haalt in de ochtend. Bij mij kom je voor een unieke ervaring, een creatieve toets op je bord.

Mijn grootste voldoening haal ik uit mensen aan tafel zien genieten van eten. Daar draait het voor mij om. 

National Culinary Coach

Buiten traiteur en receptontwikkelaar, werk ik voltijds als culinair coach voor Horeca Vlaanderen. Ik werkte in de hotelschool Spermalie, en met de jeugd deden we enkele wedstrijden waarmee we de meeste wonnen. Sindsdien leer ik jonge getalenteerde chefs zowel de technische als de mentale kanten van wedstrijden winnen.

Zowel nationaal als internationaal heb ik bijna 40 wedstrijden meegedaan zowel als participant, coach en jurylid. Het is voor veel jonge chefs een manier om te tonen wat ze in hun marge hebben en is vaak een grote springplank naar hun carrière. Word een boegbeeld voor je generatie en toon wat je in je mars hebt. 

Ten slotte mag ik mij prijzen als een van de Mastercooks van België, waar verschillende nationale topchefs ervaringen uitwisselen, vriendschappen opbouwen en expertise delen. We zijn een kwaliteitslabel en dagen elkaar uit om het beste van onszelf te geven.

Mijn kookstijl

food_42.JPG

Lokaal &
seizoensgebonden.

De keten zo kort mogelijk houden is waar ik voor ga. Respect moeten we hebben voor de dieren, vissen en planten op onze planeet.

Mijn kruiden haal ik uit mijn eigen tuin, mijn citroenen van lokale crowdfarming en in de nazomer vis ik mijn eigen garnalen aan de Belgische kust.

Ik vind het belangrijk dat de natuur de kans heeft om zich te herstellen, terwijl we wel kunnen genieten van de complexiteit en pure smaken van de producten. 


Restaurant-niveau
bij jou thuis

Iets creëren om mensen een geweldige avond te bezorgen, met lekker eten, dat is waarom ik het doe. Als de gast enthousiast is, da’s waar het om draait.