Welkom,
Creatief zijn met lokale seizoensgebonden keuken, dat is wat mij uit mijn bed haalt in de ochtend. Bij mij kom je voor een unieke ervaring, een creatieve toets op je bord.
Mijn grootste voldoening haal ik uit mensen aan tafel zien genieten van eten. Daar draait het voor mij om.
Mijn kookstijl
Lokaal &
seizoensgebonden.
De keten zo kort mogelijk houden is waar ik voor ga. Respect moeten we hebben voor de dieren, vissen en planten op onze planeet.
Mijn kruiden haal ik uit mijn eigen tuin, het vlees van lokale boeren en de citrussen van Zuid-Europese crowdfarming.
Ik vind het belangrijk dat de natuur de kans heeft om zich te herstellen, terwijl we wel kunnen genieten van de complexiteit en pure smaken van de producten.
Restaurant-niveau
bij jou thuis
Iets creëren om mensen een geweldige avond te bezorgen, met lekker eten, dat is waarom ik het doe. Als de gast enthousiast is, da’s waar het om draait.